[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: آرشيو :: جستجو :: اشتراك :: ارسال مقالات :: برقراري ارتباط ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
نرخ پذیرش

مقالات منتشر شده: 1228
نرخ پذیرش: 46.8
نرخ رد: 53.2
میانگین داوری: 198 روز
میانگین انتشار: 150 روز

:: جلد 15، شماره 3 - ( 7-1392 ) ::
جلد 15 شماره 3 صفحات 261-253 برگشت به فهرست نسخه ها
تاثیر سه روش، مصرف عصاره‌ی چای سبز، تمرین‌های هوازی و ترکیب آن‌ها بر سطح کمرین و مقاومت به انسولین در زنان چاق
مریم ذوالفقاری ، فرزانه تقیان ، مهدی هدایتی
اه آزاد خوراسگان ، f_taghian@yahoo.com
چکیده:   (10465 مشاهده)

مقدمه: هدف پژوهش حاضر مقایسه‌ی تاثیر سه روش، مصرف عصاره‌ی چای سبز، تمرین‌های هوازی و ترکیب این دو روش بر سطح کمرین سرم در زنان چاق بود. مواد و روش‌ها: 36 زن (سن 78/4±63/33 سال و نمایه‌ی توده‌ی بدن 11/4±80/33 کیلوگرم بر متر مربع) به طور تصادفی به چهار گروه تمرین هوازی، مصرف عصاره‌ی چای سبز، ترکیب تمرین هوازی و مصرف عصاره‌ی چای سبز، و کنترل تقسیم شدند. برنامه‌ی تمرین هوازی شامل 3 جلسه در هفته و به مدت 12 هفته بود. گروه عصاره‌ی چای سبز روزانه 3 کپسول عصاره‌ی 500 میلی‌گرمی پس از هر وعده‌ی غذایی اصلی به مدت 12 هفته مصرف کردند. گروه ترکیبی به طور همزمان به مدت 12 هفته به تمرین‌های هوازی و مصرف عصاره‌ی چای سبز پرداخت. ترکیب‌های بدنی، سطح سرمی گلوکز، انسولین و کمرین در هر چهار گروه قبل و بعد از مداخله اندازه‌گیری شد. به منظور مقایسه‌ی بین گروهی از روش آماری تحلیل واریانس یک طرفه (ANOVA) استفاده شد. یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد پس از 12 هفته، در مقایسه بین گروهی، وزن، BMI، درصد چربی، WHR، سطوح سرمی کمرین، انسولین، گلوکز و شاخص مقاومت به انسولین تغییر معنی‌داری را نشان نداد (05/0P<). نتیجه‌گیری: هر سه روش می‌تواند سبب کاهش ترکیبات بدن شود، اگرچه این مقادیر معنی‌دار نیست، ولی شاید بتوان با افزایش مدت و شدت تمرین به یافته‌های مطلوب دست یافت. در مورد سایر متغیرهای تمرین تغییر معنی‌داری بین گروه‌ها وجود ندارد، ولی به علت عدم کنترل برخی موارد مانند تغذیه و انگیزه آزمودنی‌ها، این یافته‌ها باید با احتیاط تفسیر شود.

واژه‌های کلیدی: عصاره‌ی چای سبز، تمرین‌های هوازی، سطح کمرین سرم، زنان چاق، مقاومت به انسولین
متن کامل [PDF 307 kb]   (3997 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشی | موضوع مقاله: ورزش
دریافت: 1391/7/28 | پذیرش: 1392/7/6 | انتشار: 1392/7/6
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Zolfaghari M, Taghian F, Hedayati M. The Effects of Green Tea Extract Consumption, Aerobic Exercise and a Combination of These on Chemerin Levels and Insulin Resistance in Obese Women. Iranian Journal of Endocrinology and Metabolism 2013; 15 (3) :253-261
URL: http://ijem.sbmu.ac.ir/article-1-1449-fa.html

ذوالفقاری مریم، تقیان فرزانه، هدایتی مهدی. تاثیر سه روش، مصرف عصاره‌ی چای سبز، تمرین‌های هوازی و ترکیب آن‌ها بر سطح کمرین و مقاومت به انسولین در زنان چاق. مجله‌ي غدد درون‌ريز و متابوليسم ايران. 1392; 15 (3) :253-261

URL: http://ijem.sbmu.ac.ir/article-1-1449-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
جلد 15، شماره 3 - ( 7-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله ی غدد درون‌ریز و متابولیسم ایران، دو ماهنامه  پژوهشی مرکز تحقیقات غدد درون‌ریز و متابولیسم، Iranian Journal of Endocrinology and Metabolism
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 42 queries by YEKTAWEB 4657